Erhvervsaffald til genbrugspladsen

Som virksomhed kan du også aflevere affald på en af vores genbrugspladser

Virksomheder betaler pr. besøg. Ved aflevering af mere end 10 kg farligt affald pålægges besøget et yderligere gebyr. Virksomheder skal følge ordensreglement, herunder at der kun er adgang på genbrugspladserne for køretøjer op til 3500 kg + anhænger.

Opkrævningen sker ved, at alle, som kører ind på genbrugspladsen, får taget et billede af bilens nummerplade ved ankomst. Er bilen registreret til erhvervsmæssig kørsel, vil der hver måned blive udsendt en opkrævning på den til enhver til gældende takst pr. besøg.

Besøger du pladsen i et køretøj med papegøjeplader, vil denne indkørsel automatisk registreres som erhvervsmæssig kørsel, og du vil blive faktureret. Afleverer du privataffald i et køretøj med papegøjeplader, skal du kontakte pladspersonalet, som vil sørge for, at du ikke bliver faktureret.

Gebyret for virksomheder dækker udelukkende ARGOs udgifter til behandling og bortskaffelse af erhvervsaffaldet. Det ikke er tilladt at bringe erhvervsaffald til genbrugspladsen uden at betale. Erhvervsaffald, der ikke betales for, overholder ikke reglerne og bliver i stedet en ekstra omkostning for de private husstande. Vi udfører stikprøvekontroller på genbrugspladserne.

Yderligere oplysninger om ordningen

  • Se en oversigt over ofte stillede spørgsmål (FAQ).
  • Øvrige spørgsmål vedrørende virksomheders adgang til genbrugspladserne kan rettes til ARGO på tlf.: 46 34 75 00.