HVOR BLIVER AFFALDET AF?

Hvad sker der med din gamle computer efter genbrugspladsen? Hvad bliver der af den tomme spraydåse? Hvordan bliver madresterne til gødning og biogas? Det og meget andet kan du få svar på i fem nye animationsfilm, der viser, hvad der sker med affaldet - fra du smider det ud, til det får nyt liv i nye produkter eller bliver omdannet til energi. Animationsfilmene skal gøre os klogere på, hvad der sker med vores affald, og vigtigheden af at sortere.

De fem nye film fortæller kort om: have-, mad-, elektronik-, rest- og farligt affald, og supplerer dermed de fem film, der blev lavet sidste år om metal, pap, plast, batterier, og glas.
Filmene kommer bredt rundt i de mest gængse affaldstyper, og er produceret i et samarbejde mellem Vestforbrænding, ARC, AffaldPlus og ARGO. Alle affaldsselskaber arbejder for at øge genanvendelsen af affald, og derfor er det oplagt at samarbejde om at få endnu flere til at affaldssortere – til gavn for vores fælles klima og miljø.

Filmene er at finde på YouTube-kanalen: ”Hvor bliver affaldet af”. Brug og del gerne filmene, så vi sammen kan sprede budskabet: Husk at sortere. Det GØR en forskel.

Kontakt
Har du spørgsmål til meddelelsen eller til ARGO generelt, så er du velkommen til at kontakte:
Rie Døllner, Kommunikationskonsulent i ARGO, Mob.: 61 55 86 05 / E-mail.: rid@argo.dk