18.08.2022ARGO

Borgere elsker genbrug

At borgere og brugere af genbrugpladser elsker genbrug, kunne konstateres ovenpå afholdelsen af den første ’Skraldefest’ nogensinde i ARGO regi. ARGO, i samarbejde med studerende fra CORO Co-lab Roskilde, afholdte ’Skraldefest’, søndag den 26. maj på Roskilde Genbrugsplads.

Konceptet var, at stort set alle containere blev åbnet, så de besøgende kunne hive det ud, som de stod og skulle bruge. Der var tekstiler, træ, møbler, bøger, haveredskaber og meget andet spændende at berige sig med. Arrangementet tiltrak rigtig mange besøgende, som fik masser af gratis genbrugsguld med sig hjem.

Flere hundrede trodsede regnen og brugte søndag aften på Roskilde Genbrugsplads. Vi er meget tilfredse med besøgstallet, men bestemt også med den store genbrugsværdi, der blev omsat den aften.

Finn Kjær, genbrugschef i ARGO

Specielt træ i alle afskygninger, bøger og tekstiler var meget eftertragtet. Faktisk var der så mange omkring lige netop nævnte fraktioner, at det var svært at komme til for alle.

Facebook og LinkedIn spredte budskabet
Da ARGO er et non-profit selskab og ikke opererer på kommercielle vilkår, så blev budskabet alene delt mundtlig og via CORO Co-lab, Roskilde og ARGO’s Facebook og LinkedIn profiler.

Vi så det på Facebook og måtte herud. Specielt min mand er genbrugsjæger, men jeg synes også, at det er sjovt. Vi sparer penge på de ting, vi finder her, og samtidig hjælper vi miljøet. Det giver alt sammen god samvittighed, fortæller en glad dame, der var med familien på genbrugsjagt i silende regnvejr til ’Skraldefest’.

Borger til skraldefest

Gentagelse af ’Skraldefest’
Grundet den store succes med ’Skraldefesten’, over-vejer genbrugschef, Finn Kjær at gentage succesen. Hvornår og hvor er endnu ikke afklaret, men det vil dog blive annonceret i god tid på ARGO’s Facebook- og LinkedIn profil.
ARGO takker de studerende fra CORO Co-lab, Roskilde for et godt samarbejde og deres fantastiske ide med en ’Skraldefest’.