18.12.2023ARGO

Se vores åbningstider i julen

Vores genbrugspladser og Gensalg-butikker holder lukket den 24., 25. og 26. december, nytårsaften og den 1. januar. Er du tilmeldt vores døgnåbent-ordning, kan du naturligvis stadig aflevere affald udenfor de bemandede åbningstider på vores ni døgnåbne pladser.

Selvom vi holder jule- og nytårslukket på vores genbrugspladser og i vores Gensalg-butikker den 24., 25. og 26. december, nytårsaften og 1. januar, kan du stadig aflevere affald.

Du skal bare være tilmeldt vores døgnåbent-ordning. Den giver dig adgang døgnet rundt til vores ni døgnåbne genbrugspladser i Bjæverskov, Bregninge, Høng, Hårlev, Jyllinge, Kalundborg, Køge, Roskilde og Viby.

Tilmeld dig døgnåben-ordningen

Du tilmelder dig ordningen her. I løbet af tre hverdage modtager du en bekræftelse på mail med de telefonnumre, du skal bruge til at få adgang. Du har først adgang til de døgnåbne pladser, når du har modtaget bekræftelsen på mail.

Åbent mellem jul og nytår

Mellem jul og nytår har vi bemandet åbent på vores genbrugspladser og i vores Gensalg-butikker, som vi plejer. Det vil sige den 27., 28., 29. og 30. december.