14.05.2024ARGO

Velkommen til ARGOs nye hjemmeside

Vi har nu gjort det lettere for dig at sortere dit affald rigtigt, finde informationer om din nærmeste genbrugsplads og om vores genbrugsbutikker.

Med en ny sorteringsvejledning, et travlhedsoverblik for hver genbrugsplads og endnu flere informationer om vores genbrugsbutikker er ARGO i dag gået i luften med en helt ny hjemmeside.

Vi vil gerne inspirere til endnu mere genbrug og gøre det lettere at sortere sit affald til genbrugspladsen rigtigt, så mest muligt kan genanvendes. Det håber vi, at vores nye hjemmeside kan være med til.

Trine Lindegaard Holmberg, direktør i ARGO.

I tvivl om dit affald?

Hvordan skal jeg aflevere mine udtjente terrassebrædder? Og hvilken container skal børnenes hullede badebold i? I vores nye sorteringsvejledning kan du slå det affald op, du er i tvivl om, og få svar på hvilken affaldstype det er, og i hvilken container, du skal aflevere det på din genbrugsplads.

Se hvornår der er travlest på din genbrugsplads

Tag også et kig på vores travlhedsoverblik og undgå at køre på genbrugspladsen, når der er flest mennesker. Du finder overblikket under “Adresser og åbningstider”. Her kan du bladre mellem ugedagene og se i hvilke tidsrum på den enkelte dag, der er flest mennesker på lige netop din genbrugsplads.

Kender du Gensalg?

Hvor finder du vores genbrugsbutikker? Hvad kan du købe? Og hvordan støtter dit køb både mennesker, samfund, miljø og klima? På vores nye hjemmeside kan du også læse meget mere om vores tre genbrugsbutikker Gensalg.