24.11.2023ARGO

Vi gør Black Friday til Green Friday

Med 50 procent på alt i vores tre Gensalg-butikker gør vi op med forbrugsfesten ”Black Friday” den 24. november og inviterer i stedet til ”Green Friday”.

3,4 milliarder kroner på én dag. Så mange penge forventer Dansk Industri, at vi danskere vil bruge på Black Friday-tilbud fredag den 24. november. Altså på ting som sætter et stort CO2-aftryk, når de produceres, og som vi måske ligeså godt kan købe brugt i stedet.

Den forbrugsfest vil vi i ARGO gerne give et grønt alternativ til.

Vi holder Green Friday i håb om, at vi kan være med til at erstatte køb af nyproducerede CO2-udledende ting med køb af gode ting, som allerede findes i forvejen. Ved at handle i vores Gensalg-butikker er du med til at forlænge tings levetid og forhindre produktion af nye. Ikke alene den 24. november men også resten af året.

Finn Kjær, Genbrugschef i ARGO

Med Green Friday giver vi i vores tre Gensalg-butikker i Køge, Roskilde og Torkilstrup 50 procent på alt fredag den 24. november. På tøj, sko, møbler og elektronik, møbler, køkkengrej, legetøj og babyudstyr.

Det betyder meget for mig, at jeg også sparer CO2. Der er ingen grund til at købe nyt, når man kan købe gode ting i genbrugsbutikker. Tingene er jo også produceret engang, så det er godt at de kan bruges igen.

Nikoline Jørgensen, Gensalgskunde

Green Friday er fra 10:00 til 17:00 i Gensalg-butikkerne i Køge, Roskilde og Torkilstrup. Også Røde Kors, Red Barnet og Kirkens Korshær er med og har også har 50 procent i deres genbrugsbutikker i Roskilde.